CELLULAR EYE CONTOUR – SEJTREVITALIZÁLÓ SZEMKONTÚR KEZELÉS NÖVÉNYI ŐSSEJTEKKEL, 0% paraben

A szemkörnyék az a terület, ahol legelőször jelennek meg a korral vagy a stresszel járó bőröregedés első jelei: finom szarkalábak vagy ráncok, sötét karikák és duzzanatok. A CELLULAR EYE CONTOUR kezelés megfelel az érzékeny szemkörnyéki bőr minden igényének. A kezelést a kozmetológia, a DNS sejtszintű védelmében és a bőr élettartamának növelésében elért legújabb tudományos eredményeinek felhasználásával alkották meg. Az intenzív hatású biotechnológiai összetevők és a gyümölcskivonatok komplexe (A mikrokeringés és a kollagén termelését intenzíven stimuláló, antioxidáns hatású gránátalma, a nyugtató hatású Superoxide Dismutase-t – “az élet enzimjét” tartalmazó sárgadinnye, az antioxidáns hatású mangó, a  C- és E-vitaminban  gazdag  kiwi.)  védelmet nyújt a bőröregedést előidéző hatásokkal szemben, valamint aktiválja a bőr természetes regeneráló folyamatait.

AJÁNLÁS:

Minden bőrtípusra javasolt 25 éves kortól. Kiváló kiegészítője bármelyik arckezelésnek.

HATÁSA:

  • Csökkenti a szemkörnyék ráncait, feszesíti a bőrt
  • Stimulálja a mikrokeringést, ezáltal csökkenek a szem alatti sötét karikák és duzzanatok

FŐBB ÖSSZETEVŐK

NÖVÉNYI ŐSSEJTEK: Svájci (Malus Domestica) alma és egy vörös szőlőfajta (Gamay Teinturier Freaux) liposzómákba zárt őssejtjein alapuló egyedülálló formula, amely ideális környezetet biztosít a bőr őssejtjeinek, megóvja őket az oxidációtól, az UV sugárzás és a környezet káros hatásaitól, segíti a bőr megújítására irányuló genetikai funkciók végrehajtását. A szarkalábak és a ráncok fokozatosan kisimulnak és a bőr fiatalosan sugárzóvá válik.

SZIRTUIN AKTIVÁTOROK: A szirtuinok – az „örök fiatalság” proteinek, olyan enzimek, amelyek elősegítik a DNS helyreállítását, megnövelik a bőrsejtek élettartamát. Ezenkívül a készítményekben speciális, szirtuinokat aktiváló, nagy mennyiségű resveratrol és a származékait tartalmazó vörös szőlő kivonat található, ami védi a DNS-t, és növeli a sejtek élettartamát.

Aktív PLANKTON KIVONAT (Diguanosine Tetraphosphate – GP4G): Stimulálja a sejtek anyagcseréjét, „frissíti” az idős sejteket, erősíti a DNS védelmet és annak helyreállítását.

Antioxidáns, nyugtató hatású GYÜMÖLCS-KOKTÉL: A gránátalma intenzíven stimulálja a  mikrokeringést és a kollagén termelést, emellett antioxidáns hatású antociánokat, gallotanninokat, ellagitanninokat tartalmaz.  A sárgadinnye nyugtató hatású Superoxide Dismutase-t “az élet enzimjét” tartalmazza. A mangó gazdag antioxidáns hatású karotinoidokban és nyomelemekben, míg a kiwi C- és E-vitaminokban, polifenolokban és más antioxidánsokban.

Anti-ageing hatású OLIGOPEPTIDEK komplexe: Aktiválja az extracelluláris mátrix makromolekulák (kollagén, elasztin és glükozaminoglikánok) szintézisét, ezáltal helyreállítja a bőrszövet tömörségét, feszességét és rugalmasságát is.

HYALURONSAV KEVERÉK (nagy, közepes és kis molekulasúlyú): Hatékony hidratálást biztosít a bőr különböző rétegeiben.

Természetes MYORELAXING hatóanyag: az ebszékfű (Matricaria maritima) egyedülálló antioxidáns kivonata természetes „BOTOX-szerű” hatásával kisimítja az apróbb statikai és mimikai ráncokat. Stimulálja a kollagén és az elasztin bioszintézisét.

FESZESÍTŐ ÖSSZETEVŐ (anti-elastase): Az urzolsavban gazdag alma és áfonya kivonat gátolja az elasztint bontó elasztáz enzim működését, ezáltal hatékonyan javítja a bőr feszességét.

LIPOSZÓMÁK HOMOKTÖVIS BOGYÓ OLAJJAL: Ez az antioxidáns olaj kivételesen gazdag Omega zsírsavakban (3, 6, 7, 9), karotinoidokban és zsírban oldódó vitaminokban. Megakadályozza a lipidek peroxidációját és javítja a bőr anyagcseréjét.

Vitaminok (E-, A- és különlegesen stabil formában C-vitamin), panthenol (B5-provitamin),  likopin, Q10 koenzim, ceramidok, fitoszterolok, trehalóz (természetes diszaharid, rendkívüli vízmegkötő képességgel), Trimethylglycine (cukorrépából kivont hidratáló aminosav), természetes olajok, kivonatok, és sok más bőrápoló összetevő.

OTTHONI BŐRÁPOLÁSRA:

CELLULAR EYE CONTOUR – SEJTREVITALIZÁLÓ SZEMKONTÚR KEZELÉS NÖVÉNYI ŐSSEJTEKKEL