PHYTOLIFT – BŐRFESZESÍTÉS A TERMÉSZET EREJÉVEL

ARCKEZELÉS NÖVÉNYI ŐSSEJTEKKEL, 0% paraben

A megereszkedett, petyhüdt arcbőr jelei fokozottabban alakulnak ki 45 éves kor után és valljuk be – nagyon sok bosszúságot okoznak. A korral járó hormonális változások következtében csökken a kollagén és az elasztin szintézise, a bőrsejtek lassabban regenerálódnak, a bőr védelmi rendszere sérül, és ennek következtében a környezet káros hatásait is nehezebben tudja kivédeni, sérül a hidro-lipid egyensúlya. A PHYTOLIFT intenzív bőrfeszesítő, arckontúrt javító arckezelés megoldást jelent a megereszkedett bőrre. A kezelés eredménye már az első alkalom után is nagyon látványos, a kúraszerű alkalmazás esetében pedig tovább nő a „lifting” hatás eredménye. A kezelés különlegessége, hogy a feszesítő hatású, gazdag összetételű gélpakolás alatt nincs kellemetlen feszülő érzet, így a húzó, feszülő hatásra érzékenyeknek is javasolt.

JAVASLAT:

Minden bőrtípusra, 40–45 éves kortól egyszeri kezelésként, 45–50 éves kortól kúraszerűen javasolt – a bőr állapotától függően 6–12 kezelés, hetente 1-2 alkalommal

HATÁSA:

  • Ránctalanít, növeli a bőr feszességét, rugalmasságát és javítja az arckontúrt.
  • Azonnali „flash-lifting” hatás!
  • Intenzíven hidratálja a bőrt és javítja tónusát.

FŐBB ÖSSZETEVŐK:

NÖVÉNYI ŐSSEJTEK – védik a bőr őssejtjeit az elöregedés ellen, regenerálják és stimulálják a bőr őssejtjeinek a képződését.

Q10 KOENZIM + KARNITIN LIPOSZÓMÁK: hosszantartó feszesítő és regeneráló hatás.

C-VITAMIN: erős antioxidáns és melanin képződést gátló vitamin.

VÖRÖS HERE kivonat tartalmú LIPOSZÓMÁK: az izoflavonokban gazdag kivonat stimulálja a bőrsejtek metabolikus folyamatait. Kiváló hidratáló és ránctalanító hatású, csökkenti a bőr sérülékenységét. A liposzómák biztosítják a mélyebb bejutást és a hosszantartó hatást.

HAMAMELIS (csodamogyoró) kivonat: természetes frissítő és gyengéd pórusösszehúzó hatású.

CENTELLA ASIATICA kivonat: növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, stimulálja a mikrokeringését, emellett gyulladáscsökkentő hatással bír.

RIZS PROTEINEK és speciális POLYSZACHARIDOK: a biokompatibilis filmréteg alkotói, kiváló hidratáló, feszesítő és nyugtató hatással.

PANTHENOL (B5-provitamin): javítja és növeli a bőr nedvességmegkötő képességét, stimulálja a természetes keratinizációs folyamatokat.

ALLANTOIN: táplálja, nyugtatja és védi a bőrt, csökkenti a gyulladásokat.

OTTHONI BŐRÁPOLÁSRA: