HYALURONIC – EXKLUZÍV HYALURONSAVAS VIRÁGSZIROM ARCKEZELÉS, 0% paraben

Az elmúlt évek technológiai „sztárújítása” a hyaluronsav! Népszerűsége megjelenése óta egyre csak nő, hiszen természetes anyag, ami a bőr kötőszövetének összetevője, viszont a kor előrehaladtával pótolni kell. A HYALURONIC egy intenzíven hidratáló, ránctalanító és revitalizáló hatású kezelés hyaluronsav mikroszférákkal, oligopeptidekkel, kínai fehér tea, japánmeggy, francia rózsa, magnólia, paradicsom és indiai lótuszvirág kivonatokkal, organikus szilíciummal és ceramidokkal. Felveszi a harcot az idő múlásával és annak jeleivel, a ráncokkal, és mindezt parabenek nélkül! A kezelés nem csak hatásában kiváló, hanem önmagában egy különleges, exkluzív élményt is ad; a rituálé részeként virágszirommal behintett kozmetikai ágy, a termékek csodás, nyugtató, aromaterápiás illata, nemcsak szépít, hanem megújít, feltölt, javítja a hangulatot, ellazítja a testet és a lelket is.

AJÁNLÁS:

  • 25 éves kortól, korpás, szeborreás, felszíni és mélyrétegű vízhiányos, fáradt, fakó, ráncosodásra hajlamos bőrre, még a legérzékenyebb bőr esetében is!

Betegségek után helyreállítja a bőr vízháztartását. A napkárosodott bőr kellemetlen, látható tüneteit is megfelelően kezeli, gyorsítja a hegmentes sebgyógyulást, elősegíti a hámképződést Gépi kezelések utókezeléseként (mikrodermabrázió, lézeres kezelés, mezoterápia)

AJÁNLOTT KÚRA: 

8 kezelés, heti 2 alkalommal vagy egyszeri alkalmi kezelésként

HATÁSA:

  • Hatékony és hosszantartó hidratálást biztosít
  • Láthatóan és érezhetően feszesíti a bőrt
  • Stimulalja a természetes kollagén- és elasztin-szintézist
  • Csökkennek a szarkalábak és a mélyebb mimikai ráncok
  • Puha, bársonyos, friss, fiatalos kinézetű bőrt eredményez
  • Védelmet nyújt a környezet káros hatásaival szemben, sejtszintű bőrregenerálást biztosít

FŐBB ÖSSZETEVŐK

HYALURONSAV – „WRINKLE FILLER”: A kezelés fő hatóanyaga – a ráncfeltöltő hatású, bőrkompatibilis, hyaluronsav mikroszférák. Az intenzíven dehidratált hyaluronsav mikroszférái könnyebben és mélyebben jutnak be a bőrbe. A hyaluronsav önmagában is, mint egy szivacs, molekuláris súlya 1000-szeresénél képes több nedvességet megkötni, így a mikroszférák fixálják a bőrben, az egyébként természetesen távozó nedvességet, ezáltal belülről töltik ki a ráncokat, a bőr felszíne egyenletessé, simává válik.  Már egy órán belül tapasztalható a ráncfeltöltő hatás.

A hatás növelését ezenfelül a három különböző (nagy, közép és kis) molekuláris súlyú hyaluronsav biztosítja. Késlelteti a bőr öregedését és a ráncok megjelenését. A bőr visszanyeri egészséges, fiatalos megjelenését, frissességét, ragyogását és sima, bársonyos tapintású lesz.

OLIGOPEPTIDEK: A növényi kivonatokból nyert legfeljebb 10 aminosavból álló, egyedülálló hatású oligopeptidek parányi méretüknél fogva könnyen jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe, ráadásul egy zseniális megtévesztő „hadműveletet” hajtanak végre: a sejteknek károsodást jeleznek, ami valójában nem következett be. Ez a „vaklárma” felpörgeti a bőrsejtek regeneráló funkcióit, és gyorsítja a kollagén és az elasztin termelését.

ARGIRELIN: Innovatív, biztonságos, növényi eredetű hatóanyag, non-invazív, nem toxikus alternatívája a botulinum toxinnak. Ez a természetes eredetű, izomrelaxáló hatású hexapeptid átmenetileg gátolja, lassítja az idegingerátvitelt és a mimikai izmok összehúzódását. Ezáltal a mimikai ráncok kisimulnak.

MATRIXIL 3000: A biológiailag aktív, jelzés közvetítő fehérje-matrikinek komplexe, amelyek szinergikusan, a fibroblasztok szintjén aktiválják az öregedő bőr szerkezetének helyreállítását. Ha a korral vagy a káros hatások következtében csökken a bőrben a glükozaminglikánok tartalma, a kollagén-elasztin háló ”összeesik”. Ha kevés az elasztin – a háló feszessége csökken, ha kevés a kollagén – a bőr veszít tömörségéből, rugalmasságából.  A matrikin molekulái specifikus kölcsönhatásban vannak a fibroblaszt membrán receptorával, ezáltal képesek stimulálni a fibroblasztok működését, azaz a sejtközti állomány hálóját képező kollagén és elasztin szintézisét és a teret kitöltő glükozaminglikánok képződését.

OTTHONI BŐRÁPOLÁS:

HYALURONIC – EXKLUZÍV HYALURONSAVAS VIRÁGSZIROM ARCKEZELÉS