GOLDEN LINE – EXKLUZÍV ARANY FÓLIA ARCKEZELÉS

Mindenkinek szüksége van néha egy kis luxusra, a Golden Line exkluzív arckezelése garantáltan elvarázsol már az első alkalommal. Az intenzív nedvességmegkötő és hidratáló kezelés, 23 karátos arannyal, selyem és tejproteinekkel, tengeri kollagén mikroszférákkal, oligopeptidekkel, argirelinnel, hyaluronsavval, gyömbér, kombuchka (fekete tea), medveszőlő, uborka, tömjénfa kivonatokkal, Q10 Koenzim+Carnitine liposzomákkal, ceramidokkal, organikus szilíciummal tölti föl a fáradt bőrt, messze űzve így a ráncokat, mindezt parabenek nélkül.

Már az ókori görög, egyiptomi, maja és kínai kultúrák is előszeretettel használtak aranyra, féldrágakövekre, kristályokra épülő tradicionális szépségápolási praktikákat. A kelet ókori titkait, a legújabb tudományos eredményeket és a különleges növényi összetevők hatásait ötvözve jött létre ez az exkluzív, látványos arckezelés és rituálé. A szalonban szóló halk, meditatív zene, visszafogott világítás, a kezelőágyon arany szalaggal átkötött textil kellékek és a fehér tálkákban kikészített termékek csodás illata igazi élménnyé varázsolják a kezelés egy óráját.

Az arany kiemelkedő tulajdonágai közé tartozik, hogy tömege 300-szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben. Stimulálja a kollagén és az elasztin termelését, így a mélyhidratálás mellett feltölti a ráncokat, kisimítja, ránctalanítja a bőrt. Optikai fényvisszaverő hatása miatt, valamint a vér- és a nyirokkeringés stimulálása révén halványítja a szem alatti sötét karikákat, csökkenti szemkörnyék ödémáit.

A 23 karátos aranyszemcséket, az antioxidáns kombuchka kivonatot, a sejteket stimuláló, ráncfeltöltő hatású tengeri kollagén mikroszférákat, hyaluronsavat, selyem és tejproteineket, a bőröregedés gátlásban fontos szerepet játszó organikus szilíciumot, a Q10 Koenzim + Carnitine liposzomákat tartalmazó Golden Line szérum hatóanyag-koktél javítja a bőr tömörségét, feszességét.  A szérum fölé kerül a 24 karátos arany fólia, amit csodás friss illatú Golden Line Radiance gél pakolással végzett relaxáló masszázzsal visznek be a bőrbe. Ezt követi a 23 karátos aranyat, alga-, szőlő, és gyömbér kivonatokat, valamint C-vitamint tartalmazó, csillogó aranyszínű, gumi állagú Golden Line alga peel-off lehúzható pakolás, amely nyomó hatásának köszönhetően mélyebbre juttatja a hatóanyagokat a bőr rétegeiben.

A pakolás ellazítja a mimikai izmokat, vonásaink kisimulnak, a közel 20 perces maszk után teljesen kipihentnek, üdének és ragyogónak érezzük magunkat. A bőrünk látványosan feltöltődik, feszessé, rugalmassá és fiatalossá válik. A gazdag összetételű Golden Line befejező arckrém egész napra komfortérzetet biztosít.

AJÁNLÁS:

Javasolt egyszeri kezelésként 35 éves kortól, kúraszerűen 40 év felett ajánlott mimikai vagy a korral járó ráncok ellen, a megfáradt, fakó, petyhüdt bőr, vagy a felszíni és mélyrétegű vízhiányos, ráncosodásra hajlamos, érzékeny bőr ápolására.

AJÁNLOTT KÚRA:

Minimum 4 kezelés, hetente 1 alkalommal, minden kezelés tartalmaz arany peel-off maszkot, valamint minden 1. és 3. kezelés arany fóliát is.

FŐBB ÖSSZETEVŐK

24 karátos ARANYFÓLIA: Az arany rendkívüli tulajdonsága, hogy tömege 300-szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal kivételesen jó hidratáló hatással bír. Stabilizálja a bőrfunkciókat, kiválóan méregtelenít, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatású. Különösen eredményes az érett bőrre, az anti-aging, vagyis az öregedést gátló kozmetikai program fontos része: serkenti a bőrsejtek megújulását, stimulálja a kollagén és az elasztin termelését, fokozza a vérkeringést és felgyorsítja az oxigén szállítását.

SELYEM PROTEINEK: Hidratáló, a sérült kollagén rostok helyreállítása révén feszesítő hatású és a bőrt selymesen simává varázsolja.

MATRIXIL 3000: Biológiailag aktív, jelzésközvetítő fehérje-matrikinek komplexe, amelyek szinergikusan, a fibroblasztok szintjén aktiválják az öregedő bőr szerkezetének a helyreállítását. Ha a korral vagy a káros hatások következtében csökken a bőrben a glükozaminglikánok tartalma – a kollagén- elasztin háló ”összeesik”. Ha kevés az elasztin – a háló feszessége csökken, ha kevés a kollagén – a bőr veszít a tömörségéből, rugalmasságából.  A matrikin molekulái specifikus kölcsönhatásban vannak a fibroblaszt membrán receptorával, ezáltal képesek stimulálni a fibroblasztok működését, azaz a sejtközti állomány hálóját képező kollagén és elasztin szintézisét és a teret kitöltő glükozaminglikánok képződését.

ARGIRELIN: innovatív, biztonságos, növényi eredetű hatóanyag, non-invazív, nem toxikus alternatívája a botulinum toxinnak. Ez a természetes eredetű, izomrelaxáló hatású hexapeptid átmenetileg gátolja, lassítja az ideginger átvitelt és a mimikai izmok összehúzódását. Ezáltal a mimikai ráncok kisimulnak.

HYALURONSAV: A nagy molekuláris súlyú hyaluronsav hatékonyan hidratálja az epidermisz külső rétegét, növelve ezáltal a rugalmasságát. Az kis molekuláris súlyú hyaluronsav könnyebben jut be a bőr mélyebb rétegeibe, és a nedvességet megkötve elősegítik a bőrszerkezet javítását.

KOMBUCHKA: a fekete tea kivonat segíti az elasztin rostok képződését, ezáltal volumen növelő, ránctalanító, rugalmasságot és feszességet helyreállító hatású („lipofilling” hatás), erősíti a bőr sav-bázis egyensúlyát.

Tejproteinek, diacetil boldine és medveszőlő (Arctostaphylos uva-ursi) kivonat komplexe: ellensúlyozza a melanin képződést és javítja a bőrszínt.

Avokádó fitoszterolok: ránctalanító, hidratáló hatás.

Q10 Koenzim+Carnitine liposzómák: antioxidáns hatás.

Chitosan, organikus szilícium és Arginine komplexe: bőrfeszesítő hatás.

Egyéb hidratáló, tápláló komponensek: uborka, jojoba, kamilla, tömjénfa kivonatok, ceramidok, phytosphigosine, phytosqualane, Shea vaj, C-, A vitaminok.

OTTHONI BŐRÁPOLÁS:

GOLDEN  LINE EXKLUZÍV ARANY FÓLIA ARCKEZELÉS