MEZO KOKTÉLOK

7 ml-es fiola

Magas koncentrációjú aktív szérumok azonnali és hosszantartó hatással tű nélküli mezoterápiás készülékekhez, mezopenhez és dermarollerhez tartósítószer nélkül maximális felszívódással és hatékonysággal.

oligopeptides szérum

Oligopeptides szérum

(11%, 110 mg/ml koncentrációban)   Ránctalanító szérum „botox és retinol-szerű” hatással, köszönhetően az oligopeptidek széles skálájának (Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-38, azaz a Matrixyl 3000-nek és Matrixyl Synte’6-nak) amik aktiválják a kollagén, a hyaluronsav, valamint a fibroblasztok hatására a laminin és a fibrocentin természetes újra termelődését („retinol-szerű” hatás). A ráncok kisimulnak és nő a bőr rugalmassága. Az Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18 (Argirelox) aktív oligopeptidek természetes úton harcolnak a mimikai ráncok kialakulása ellen, csökkentve az izomösszehúzódásokat („botox-szerű” hatás). Emellett tartalmaz kis molekulasúlyú hyaluronsavat, elasztint, hidratáló hatású poliszacharidokat, allantoint, panthenolt, trehalózt és betaint.     Ajánlott 35 év felett.

hyaluronsavas szérum

Hyaluronsavas szérum

(3%, 30 mg/ml koncentrációban)   Hidratáló és ránctalanító szérum kis- és nagy molekulasúlyú hyaluronsavval, amik megakadályozzák a bőr természetes vízvesztését, hidratálják, kisimítják és feszessé teszik a bőrt. Továbbá tartalmaz, elasztint, hidratáló hatású poliszacharidokat, allantoint, panthenolt, trehalózt és betaint.       Ajánlott 30 év felett.

ráncfeltöltő szérum

Ráncfeltölő szérum

(6%, 60 mg/ml koncentrációban)   Aktív szérum hyaluronsavval és tengeri kollagén mikroszférákkal, amik a bőr természetes nedvességét összegyűjtve 10-20-szorosára duzzadnak meg, így töltve ki a ráncokat. A térfogat növekedés körülbelül 8 órán keresztül tart, ezután a kollagén és a hyaluronsav a hámrétegben maradva hosszantartó hidratálást biztosít. Ceramidokat is tartalmaz, amelyek védik és hidratálják a bőrt.     Ajánlott 35 év felett.

fehérítő szérum

Fehérítő szérum

(5,2%, 52 mg/ml koncentrációban)   Aktív szérum 5 fehérítő hatóanyaggal. A biomimetikus lipószómákba zárt fehérítő hatású oligopeptid, a stabil C-vitamin formula és a Satsuma mandarin kivonat csökkenti a melanin szintézisét a tirozináz enzim blokkolásával. A speciálisan aktív hidroxi-fenoxi-propionsav a már meglévő melanocitákhoz kötődik és inaktiválja azokat. A Rabdosia rubescens és a Siegesbeckia Orientalis gyógynövények megvédik a kollagén rostokat, erősítik a hámréteget, csökkentik a melaninok számát és a hemoglobint. Továbbá tartalmaz nagy molekulasúlyú hyaluronsavat, elasztint, hidratáló hatású poliszacharidokat, allantoint, panthenolt, trehalózt és betaint.   Ajánlott 25 év felett.

c-vitaminos szérum

C-vitaminos szérum

(10%, 100 mg/ml koncentrációban)   Antioxidáns és halványító hatású C-vitaminban gazdag szérum koncentrátum. A C-vitamin részt vesz a természetes kollagénszintézisben, valamint a tirozináz enzim blokkolásával csökkeni a melaninképzést. Továbbá tartalmaz nagy molekulasúlyú hyaluronsavat, elasztint, hidratáló hatású poliszacharidokat, allantoint, panthenolt, trehalózt és betaint.   Ajánlott 25 év felett.

vitaminerals+

VitaMinerals+

(16%, 160 mg/ml koncentrációban)   Tápláló és tónusjavító antioxidáns, multivitamin szérum ásványi anyagokkal gazdagítva. Az antioxidáns hatású A- és E-vitamin növeli a bőr rugalmasságát, a C-vitamin halványítja a bőrt, serkenti a kollagén szintézisét, a B5- és B3-provitamin nyugtat és hidratál, a B1-, B6- és B12-vitaminok javítják a bőr tónusát, hidratáló és tápláló hatásúak, míg az ásványi anyagok – cink, réz és magnézium – aktiválják a bőrben zajló biokémiai folyamatokat. Továbbá tartalmaz nagy molekulasúlyú hyaluronsavat, elasztint, hidratáló hatású poliszacharidokat, allantoint, panthenolt, trehalózt és betaint.   Ajánlott 25 év felett.

lifting+

Lifting+

(20,5%, 105mg/ml koncentrációban)   Feszesítő szérum azonnali és hosszantartó lifting hatással. A taurinhoz hasonló Homotaurin, ami egy moszatokból származó aminosav javítja a bőr tónusát és feszességét. A három aktív oligopeptid (Hexapeptide-10, Tripeptide-2, Tetrapeptide-2) és a növényi eredetű Cyclodextrine a hosszan tartó feszesítő, és feszességet megtartó hatásért felel, míg a létfontosságú ásványi anyagok (cink, réz és magnézium) aktiválják a bőrben zajló biokémiai folyamatokat. Továbbá tartalmaz nagy molekulasúlyú hyaluronsavat, elasztint, hidratáló hatású poliszacharidokat, allantoint, panthenolt, trehalózt és betaint.   Ajánlott 30 év felett.

Válassza ki a bőr állapotának, vagy a kívánt hatás eléréséhez megfelelő Mezo koktél szérumot. Egy kezelés során akár több féle szérum keveréke is használható.

Kivétel
Kivételt képez ez alól a Ráncfeltöltő szérum, mivel annak formulája nem teszi lehetővé az elegyedést más szérummal!
A kezelés során fokozottan vegye figyelembe a végzett kozmetikai eljárás – dermaroller, mezopen, tű nélküli mezoterápia – alapvető szabályait!